Sunday, April 12, 2009

Beri pendapat tentang Proposalku!!!

Minggu nh aku bz membuat dan melengkapkan proposalku.
Proposal yg org wat dlm mse 2 bln aku tlh memulakanya dan menyiapkannya
dlm mse 1mggu jek!!!
berani mati tol aku wat cam 2!!
bkn xde mebe aku yg wat cam, 2 de jek tapi memandangkan tajuk proposal aku tajuk bru& xbyk rujukan ia menunjukkan aku nh mmg berani mati.
mula ari selasa aku bgon kol seawal pg 8pg& terus ke lib pend utk mula kerja proposalku& blk kol5.
mlm da xwat pe2 aku abiskan mse aku wat keje yg perlu antor jek&selebihnya aku tgk reality show korean, family outing, starking dll. de gak tgk cter korea
xsedar diri tol, da byk keje pon xreti2 nak wat keje!!!
anak sape r nh!!!

Apakah pendapat korang ttg tajuk proposal aku nh?

persepsi pelajar penggunaan blog sebagai alat bantu mengajar

Aku harap sgt proposal aku nh leh trskn wat thesis!!
Doakan aku!!

3 친구:

Suhaila S. said...

dirot..
betul berani mati nih..
up to date punya isu ni..
bagus2.. menarik gak tu..
all de best!!

~miszirdawaty~ said...

menarik pe dirOt...
aish~
wat lek lok!

Fifi Shafinaz said...

wahhh..hebat2
seminggu jek wat proposal
kte wat sebulan, tp kne reject 2x..hehe
lbh kurg 2 bulan jgk la
bru supervisor approved..
huhu
pe2 pun, all d best k!
chaiyok2..

p/s: dgr cite de blaja bhs korea..nnt leh la ajar ek cikgu dirot..=)